Kao što je bilo ranije i najavljeno, punkt na Gazi, u prostorijama GČ Gaza radit će do kraja rujna 2021. godine. Od ponedjeljka, 4.listopada 2021.godine svi građani koji žele primiti cjepivo to će moći učiniti kod svojih obiteljskih liječnika. Također, one osobe koje moraju primiti 2.dozu (prvu su primile na punktu) to će moći učiniti kod svojih liječnika obiteljske medicine. Popis termina za cijepljenje na području cijele Karlovačke županije dostavljamo u prilogu.

Podsjetimo, punkt za cijepljenje u organizaciji ZZJZ Karlovačke županije kao glavnog koordinatora za cijepljenje u Karlovačkoj županiji djelovao je od ožujka 2021. godine. Na prvotnoj lokaciji u dvorani Ekonomske škole, a kasnije u prostorijama GČ Gaza unutar Vatrogasne zajednice na punktovima je cijepljeno preko 32 tisuće građana. Svoju stručnu pomoć u procjepljivanju građana na punktu čitavo vrijeme pružali su uz djelatnike ZZJZ Karlovačke županije i djelatnici Zavoda za hitnu medicinu Karlovačke županije, Doma zdravlja Karlovac i obiteljski liječnici. Administrativnu pomoć osigurala je Karlovačka županija, kao i COVID redare.

– I dalje će postojati mogućnost odabira cjepiva, a ovim putem još jednom pozivamo sve građane na cijepljenje, odnosno da odaberu najdjelotvorniji način zaštite od bolesti COVID-19 i najučinkovitiji način suzbijanja širenja pandemije. Cijepljenjem štitimo sebe i osobe s kojima živite ili s kojima dolazite u kontakt, kažu u Zavodu za javno zdravstvo Karlovačke županije.

https://trend.com.hr/wp-content/uploads/2021/10/RASPORED-PROCJEPLJIVANJA-PO-ORDINACIJAMA-DZ-KZ-I-PRIVATNIM-ORDINACIJAMA-NA-PODRUCJU-KZ.xlsx

Skip to content