Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije, Služba za mikrobiologiju i parazitologiju od 5. listopada 2020. provodi PCR TESTIRANJE NA COVID-19 (DRIVE IN) iz uzorka nazofarinksa i grla RT – PCR metodom molekularne dijagnostike (3 ciljane sekvence).

Testiranje se provodi temeljem uputnice nadležnog liječnika (obiteljske medicine, epidemiologa ili uputnice liječnika specijaliste) te se tada ne plaća ili na osobni zahtjev, uz plaćanje.

Uzimanje i testiranje uzoraka se provodi BEZ prethodnih narudžbi.

NAPOMENA; sa sobom na testiranje donijeti karticu zdravstvenog osiguranja i karticu dopunskog osiguranja.

UZIMANJE UZORAKA

Uzimanje uzoraka provodi se po principu DRIVE- IN tetstiranja svakog radnog dana od 8 – 11:20 sati, a subotom SAMO ZA HITNE SLUČAJEVE I NA OSOBNI ZAHTJEV UZ PLAČANJE, od 8.00 – 09:00 sati.

Uzimanje uzoraka je na lokaciji: bivša vojarna Luščić, Karlovac – ulaz na raskrižju ulice Lušćić i ulice Ljudevita Šestića. Do objekta će Vas voditi prometna regulacija.  Ukoliko dolazite automobilom, parkirajte se ispred šatora te ugasite vozilo. Ne izlazite iz automobila. Ako dolazite pješice javite se na prijemni šalter, Na testiranje je potrebno doći S MASKOM!

NALAZI

Nalazi će biti dostupni u roku od  24 do 48 sati, ovisno o broju uzoraka i potreba za hitnim testiranjem (po indikaciji liječnika). Nalazi se dostavljaju elektronskim putem liječniku koji je uputio pacijenta na testiranje (u slučaju testiranja temeljem uputnice), odnosno u slučaju privatnog plaćanja nalaz se po dogovoru dostavlja putem maila ili podiže na šalteru Službe za mikrobiologiju i parazitologiju, Karlovac, Mažuranićeva obala br. 5, prvi radni dan nakon uzimanja uzoraka.

Nalazi su dostupni na hrvatskom i engleskom jeziku (molimo obavezno posebno napomenuti ukoliko je potreban nalaz na engleskom jeziku).

TESTIRANJE NA OSOBNI ZAHTJEV

Testiranje na osobni zahtjev je moguće uz plaćanje. CIJENA TESTIRANJA JE 500,00 kn

Preporučamo plaćanje: bezgotovinsko plaćanje Maestro, Mastercard i Visa karticama, Internet bankarstvom ili uplatnicom, prije dolaska na testiranje, sukladno podacima za uplatu; IBAN – HR 3724000081190251956,

POZIV NA BROJ  HR 00 – OIB PLATITELJA, SVRHA UPLATE – TESTIRANJE NA COVID  I IME I PREZIME OSOBE KOJA SE TESTIRA, IZNOS ; 500,00 kn

Obavezno je prilikom dolaska na testiranje pokazati potvrdu banke/ispis potvrde Internet bankarstvom o izvršenoj uplati.

Plaćanje gotovinom moguće je na šalteru prije testiranja.

Prigodom testiranja potrebno je dostaviti popunjen OBRAZAC DRIVE IN (obrazac je dostupan na linku ispod teksta ili  ga možete popuniti na mjestu testiranja).

Obrazac možete isprintati klikom na link:  Obrazac_DRIVE_IN_za_fizičke_osobe

PRAVNE OSOBE

Dogovor za testiranje za pravne osobe moguć je elektronskim putem na nalazi.mikro@zjzka.hr u kojem slučaju je potrebno dostaviti popunjenu narudžbenicu i dokaz o uplati administratoru na dan testiranja.

Narudžbenicu možete isprintati klikom na link: OBRAZAC ZA DRIVE IN – PRAVNE OSOBE

KONTAKTI ;

email; nalazi.mikro@zjzka.hr

Mob: 099 4892932

Skip to content