Ožujak je Mjeseca svjesnosti o raku debelog crijeva, te njegovim obilježavanjem želimo skrenuti pozornost javnosti na potrebu povećanja znanja o raku debelog crijeva te mogućnostima prevencije s posebnim naglaskom na Nacionalni program ranog otkrivanja raka debelog crijeva.

Tim povodom, Zavod za javno zdravstvo Karlovačke županije, u suradnji s Karlovačkom županijom organizira javnozdravstvenu akciju 18. ožujka 2023. godine u Karlovcu, ispred Gradskog kazališta Zorin dom, Domobranska 1, u vremenu od 10 do 13 sati.

Tijekom javnozdravstvene akcije, djelatnici Zavoda za javno zdravstvo će odgovarati na upite građana, davati savjete, educirati prisutne o Nacionalnom programu i raku debelog crijeva te će ponuditi mogućnost sudjelovanja svim zainteresiranima koji ulaze u ciljnu skupinu programa.

Na akciji će nam se pridružiti i gosti iz Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo te predstavnici zdravstvenih ustanova naše županije.

Ovim putem Vas pozivamo da nam se pridružite na akciji i time pomognete u prenošenju naših poruka o važnosti prevencije raka debelog crijeva.

Vidimo se ispred Zorin doma 😊

Skip to content