Testiranje na COVID – 19

OBAVIJEST O PROMJENI MJESTA I VREMENA PCR TESTIRANJA NA COVID-19

PCR testiranje na bolest COVID-19 od 16. svibnja 2023. pa nadalje provodi se u prostorijama Službe za mikrobiologiju i parazitologiju, Karlovac, Mažuranićeva obala br. 5 (kod Kupe), utorkom i četvrtkom, u vremenu od 7,15 do 8,00 sati (osim ukoliko je utorak ili četvrtak blagdan ili neradni dan).

Testiranje se ne provodi subotom, nedjeljom niti blagdanom odnosno neradnim danom.

Dolazak na testiranje je isključivo pješice, bez vozila (ne radi se o DRIVE IN testiranju). 

Za testiranje se potrebno prethodno naručiti putem aplikacije na web stranici Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije.

Testiranje za bolest COVID - 19

Sve osobe koje pristupaju testiranju (osobe koje same plaćaju, strani državljani, osobe za koje testiranje plaća poslodavac,  osobe koje se testiraju temeljem uputnice nadležnog liječnika obvezne su se naručiti na testiranje putem e-sustava naručivanja, klikom na poveznicu.

Online prijava za PCR testiranje

Važne obavijesti

Podsjetnik liječnicima i građanima

Vlastite rezultate COVID 19 testiranja putem E uputnice,  čim su gotovi i poslani na CEZIH iz našeg laboratorija, možete vidjeti i isprintati preko Portala zdravlje u koji se ulazi vlastitom šifrom sustava E građanin.

Cijena PCR testa

Upravno vijeće Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije na 16. sjednici održanoj dana 30.siječnja 2023 donijelo je: Odluku o novoj cijeni PCR testa na COVID 19, koja od 01. veljače 2023. iznosi 60,00 € (452,07 kn) za PCR nalaz na hrvatskom i engleskom jeziku.

.

Covid-19
Drive In - Lokacija na karti

Skip to content