HACCP– (Hazard Analysis and Critical Control Point) – analiza opasnosti i kontrola kritičnih kontrolnih točaka je preventivni sustav samokontrole i zakonska obaveza subjekta u poslovanju s hranom. HACCP sustav počiva na preduvjetnim programima, dobroj proizvođačkoj i dobroj higijenskoj praksi.
Djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije nude sljedeće usluge:
– implementaciju HACCP sustava
– nadzor i reviziju HACCP sustava
– provođenje edukacije za članove HACCP tima i djelatnika
Implementacija HACCP sustava obuhvaća:
– obilazak objekta
– analizu stanja
– prijedlog mjera za otklanjanje tehničkih, higijensko – sanitarnih i organizacijskih nedostataka
– izradu potrebne dokumentacije
– edukaciju zaposlenika vezano uz postojeću zakonsku obavezu
– praktičnu edukaciju, te stručnu pomoć u primjeni (ispunjavanju) potrebnih planova i evidencija
Imate li dodatnih pitanja vezano za naše usluge i cijene kontaktirajte nas na ove brojeve telefona:
Sanja Hrastovčak tel: 047/411- 278 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Željka Gračan tel: 047/411- 299 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.
Matija Tomašić tel: 047/411- 265 e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.