HACCP

HACCP– (Hazard Analysis and Critical Control Point) – analiza opasnosti i kontrola kritičnih kontrolnih točaka

HACCP

HACCP– (Hazard Analysis and Critical Control Point) – analiza opasnosti i kontrola kritičnih kontrolnih točaka je preventivni sustav samokontrole i zakonska obaveza subjekta u poslovanju s hranom. HACCP sustav počiva na preduvjetnim programima, dobroj proizvođačkoj i dobroj higijenskoj praksi.

Djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije nude sljedeće usluge:

  • implementaciju HACCP sustava
  • nadzor i reviziju HACCP sustava
  • provođenje edukacije za članove HACCP tima i djelatnika

Implementacija HACCP sustava obuhvaća:

  • obilazak objekta
  • analizu stanja
  • prijedlog mjera za otklanjanje tehničkih, higijensko – sanitarnih i organizacijskih    nedostataka
  • izradu potrebne dokumentacije
  • edukaciju zaposlenika vezano uz postojeću zakonsku obavezu
  • praktičnu edukaciju, te stručnu pomoć u primjeni (ispunjavanju) potrebnih planova i evidencija
Z

INFORMACIJE I UPITI

Imate li dodatnih pitanja vezano za naše usluge i cijene kontaktirajte nas na ove brojeve telefona:

Z

Voditeljica odsjeka za sustav sigurnosti hrane (HACCP)

Željka Gračan. bacc.sanit.ing.

telefon: +385 047 674 485

mobitel: +385 099 5393142

email: zeljka.gracan@zjzka.hr

Skip to content