HACCP
HACCP– (Hazard Analysis and Critical Control Point) – analiza opasnosti i kontrola kritičnih kontrolnih točaka
HACCP– (Hazard Analysis and Critical Control Point) – analiza opasnosti i kontrola kritičnih kontrolnih točaka je preventivni sustav samokontrole i zakonska obaveza subjekta u poslovanju s hranom. HACCP sustav počiva na preduvjetnim programima, dobroj proizvođačkoj i dobroj higijenskoj praksi.
Djelatnici Zavoda za javno zdravstvo Karlovačke županije nude sljedeće usluge:
- implementaciju HACCP sustava
- nadzor i reviziju HACCP sustava
- provođenje edukacije za članove HACCP tima i djelatnika
Implementacija HACCP sustava obuhvaća:
- obilazak objekta
- analizu stanja
- prijedlog mjera za otklanjanje tehničkih, higijensko – sanitarnih i organizacijskih nedostataka
- izradu potrebne dokumentacije
- edukaciju zaposlenika vezano uz postojeću zakonsku obavezu
- praktičnu edukaciju, te stručnu pomoć u primjeni (ispunjavanju) potrebnih planova i evidencija
INFORMACIJE I UPITI
Imate li dodatnih pitanja vezano za naše usluge i cijene kontaktirajte nas na ove brojeve telefona:
Voditeljica odsjeka za sustav sigurnosti hrane (HACCP)
Željka Gračan. bacc.sanit.ing.
telefon: +385 047 674 485
mobitel: +385 099 5393142
email: zeljka.gracan@zjzka.hr